Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 478 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8,3
Job Padmos uit Melissant
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit9
10
Ad De Rot uit Sommelsdijk
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
goede en snelle service. Geen lange wachttijden voor een afspraak.
8,7
Dhr./mevr. Hoek uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit6
zeer nette garage en open hartelijk ontvangen.
8,7
Herman Van Wijngaarden uit Sommelsdijk
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Wisselen van zomerbanden, vakkundig en snel. Hierbij bleek, dat de remschijven en blokken achter zeer ver versleten waren. Advies om zo snel mogelijk te vervangen. Na toestemming is dit de volgende dag gebeurd.
10
Patrick Ditewig uit Brakel
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit0
Zojuist mijn auto onafhankelijk laten beoordelen t.b.v. uitgevoerd uitlijn werk. Voor autobedrijf AutoFirst Rommelse geen enkel probleem om dit even te doen. Bedankt voor de service.
8,7
Bov Van Beurden uit Nieuwe Tonge
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Prima
10
Eline Verkade
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zoals altijd informatief en correct
1
P Kalishoek uit Melissant
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Notoire oplichter, staat al enkele jaren bij de website van KASSA en lees ook de zelfde verhalen bij de recensies op Google. Meneer heeft mooie praatjes maar vervangt onderdelen die niet moeten vervangen worden. En onderdelen die bij m 470 € kosten, haal ik als particulier voor 142€. Toen ik er over belde en netjes om opheldering vroeg moest ie eerst bier gaan drinken bij de buren en zou terugbellen, niet dus. Zelf div. malen gebeld en zegt iedere maal volgende week. Op t laatst herkent meneer mijn nr en neemt helemaal niet op, 2sec later wel op een ander nr. Blijft liegen en gooit de hoorn er op.
1
Jos Van Prooijen uit Melissant
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Arie Rommelse is een oplichter. Ik heb Arie helaas aanbevolen bij mijn vriend om bij hem een distributieriem te laten vervangen van zijn bus. Een beurt had zijn auto pas gehad bij een kennis van hem. Op de rekening van Rommelse stond een luchtfilter dat hij zogenaamd had vervangen. Maar dat kon niet want die was nog prima een week daarvoor. Rommelse liet een oud filter zien dat zogenaamd uit de bus kwam en dat hebben we meegenomen ter controle en dat vieze ding was niet het filter dat een week ervoor nog in de bus zat. Kortom mensen let op! Op de rekening staan onderdelen die niet zijn vervangen!! Daarboven op waren de bedragen van de onderdelen ook nog eens vele malen duurder dan dat je ze zelf koopt als particulier bij hetzelfde bedrijf. Mijn vertrouwen is ontzettend geschaad.
9,3
Leen Van Sliedregt uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8