Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 512 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Denise Nieuwe-Tonge
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
APK keuring en spuiten van oude schade. APK gekeurd en er bleek na 297.000 km een nieuwe katalysator in te moeten. Tevens moest er een oude schade gerepareerd te worden, omdat het een speciale auto (Renault Williams) is, zitten er speciale stickers op. Arie belde om te vertellen dat die vanaf de fabriek ca. 200 Euro kosten. Hij belde later op om te vertellen, dat hij een andere oplossing had gevonden, nl. stickers laten namaken door een gespecialiseerd bedrijf en dan kosten ze nog maar 20 Euro. Nou dat scheelt wel heel erg veel. Nu net de auto gehaald en hij loopt perfect, de schade is prima gerepareerd en de stickers zijn niet van de echte te onderscheiden.
10
Wim Rentes Dirksland
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Nieuwe banden gemonteerd. Keurig volgens afspraak. Naaf werd keurig roestvrij gemaakt voor de wielen gemonteerd werden. Prima service, ook ander banden op spanning gebracht.
9
Daniel Sommelsdijk
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Of het nu voor een bandenwissel, apk of onderhoud is, Arie staat altijd voor ons klaar. Alle vele jaren hebben wij hebben 2 auto's in onderhoud met volle tevredenheid. Afgelopen week APK en onderhoud gehad en bij het ophalen stond de auto te glimmen in de werkplaats, Arie vond een wasbeurt wel op zijn plaats. Door de persoonlijk behandeling, service met de juiste deskundigheid kunnen wij weer veilig op pad. Arie nogmaals bedankt!
9
Frits lambers Emmercompascuum
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Hallo allemaal ben normaalgesproken niet zo n Schrijver maar vond dat deze garage Mij zo goed en snel heeft geholpen dat het best wat aandacht mág. was voor mijn werk in de kost kreeg auto pech bleek warmte pomp te zijn geen klein klusje Maar de chef zelf heeft me dus snel en goed geholpen en dat verdient een 10 Kom zelf uit emmen namelijk Mvg Frits Lambers
10
Tanja Breukelen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al 2 jaar bij Arie en ben zeer tevreden over zijn deskundigheid en het meedenken om tot een goed betaalbare oplossing te komen. Ik woon nu elders in het land maar blijf bij Arie voor onderhoud.
10
cor Nieuwe-Tonge
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ik ben zeer tevreden over autofirst rommelse. er was een behoorlijk probleem met een achterportier dat niet meer open wilde ,maar dat hebben ze bij autofirst rommelse prima verholpen dus niets dan goeds over autofirst rommelse.
10
Dennis V. Middelharnis
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al jaren bij Arie voor de onderhoudsbeurten en reparaties van mijn auto. Kan altijd in goed overleg op korte termijn terecht en wordt ook goed geholpen. Zo ook vorige week en na een kleine reparatie kreeg ik mijn auto (onverwachts) weer als nieuw terug. Zowel van binnen als van buiten was de auto geheel afgedaan en schoongemaakt. Scheelt me weer een bezoek aan de autowasstraat! Thanks Arie voor de goede service!
9
Iris Middelharnis
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Arie staat altijd klaar als ik een probleem heb met mijn auto. Denkt mee en is helder in wat er vervangen/gerepareerd moet worden als mijn auto voor een beurt of apk gaat.
10
Marco de Jong Stad aan 't Haringvliet
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Pas op Goeree komen wonen en ik ging voor een APK maar wist dat er wat onderhoud zat aan te komen gezien de kilometerstand van 160.000 van mij PHEV. Rommelse heeft de onderhoudswerkzaamheden van te voren geïnventariseerd en een heldere opgave gedaan. Ik kreeg de auto terug in nieuwstaat, van binnen en buiten heel goed gereinigd. Top!
10
Lenneke Sommelsdijk
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Je kunt snel terecht, service is goed. Auto is snel gerepareerd. Van tevoren overleg over wat er aan de auto moet gebeuren en wat het ongeveer gaat kosten.
laden...